A jelentkezés menete

 
1. A részvétel
A túráinkon bárki részt vehet, aki szeretne a HétKaland Egyesület szervezésében túrázni, az egyesület céljait és törekvéseit elfogadja, és az adott túránknak megfelelő erőnléti és egészségi állapotban van. A túrákon való részvételnek bizonyos feltételei lehetnek ( megfelelő erőnléti, szédülésmentesség, biztos úszni tudás, korosztályi, stb.), melyeket a biztonság és a csoport közös céljainak elérése miatt tartunk fontosnak. Ezeket a feltételeket az adott program kiíráskor feltüntetjük. Némely túránknál korosztályi határokat tüntetünk fel, annak érdekében, hogy a napi programokban kiemelt módon tudjunk igazodni az adott csoport igényeihez. Túráinkon mindenki saját felelősségére vesz részt. 18 év alatti túrázóink esetében az egyik szülőjének kell a felelősséget vállalnia.

2. Jelentkezés és előlegfizetés módja

Jelentkezés a honlapon keresztül emailes formában történik. A honlapon a jelentkezés menüre kattintva, vagy az adott túra leírása után „jelentkezés” –re kattintva. Miután a megjelenő ablakban megadott adataidat elküldted és elfogadtad a felelősségvállalásról szóló nyilatkozatot valamint a biztosítás-kötés kötelezettségét, hamarosan visszaigazoljuk jelentkezésedet.
A túrahelyedet a "Jelentkezés" oldal alján megadott  egyesületi bankszámlaszámra   átutalt előleg megérkezése után tudjuk csak biztosítani. Ha ez három napon belül nem történik meg, a jelentkezést nem tudjuk figyelembe venni. A közlemény rovatba írd bele nevedet és a kiválasztott túra idejét.
A fennmaradó összeget, a túra indulása előtt a túravezetőnél tudod rendezni.

3. A jelentkezés visszamondása

Természetesen mindenkinek keresztül húzhatja váratlan esemény a terveit. A túrára való jelentkezést vissza lehet mondani. 7 héttel a túra kezdőnapja előtti visszamondás esetén visszajár a teljes előleg. Ezt követően már sajnos nem áll módunkban az előleg visszaadása, ám, amennyiben a jelentkező maga helyett szerez túrázót, az ő számára jóváírjuk a befizetett előleg összegét. Minden ilyen esetet emailen vagy telefonon feltétlenül egyeztetni kell a szervezők valamelyikével.

4. biztosításkötés

Extrémsport biztosítás kötése a 4. kalandszint felett kötelező. Ezt megkötheti a túrázó maga, az utazás előtt vagy megköti az Egyesület, amennyiben ezt külön kéri a jelentkező (üzenet) és adatai felhasználását e célból engedélyezi. A biztosítás díja: típustól függően 600-800 Ft/nap. Konkrétumok a biztosítás megkötéséhez: "kattints".