Páratlan Pilis

• ideje: 2014.03.22-23.
• helyszín: Pilis, Csobánka
• nehézségi szint: 3. kalandszint
• utazás: egyénileg
• létszám: maximum 30 fő, minimum 16 fő
• szállás: Csobánka, Életháza - egyházi szálláshelyen
• részvételi díj: 8500 Ft, (visszanemjáró előleg: 5000 Ft) Kedvezmény kérhető!
a közleményben, kérlek, az alábbi kód: 140322_pápi + a neved szerepeljen!
tartalmazza: szállást, meleg vacsorát, reggelit, szervezési költség
nem tartalmazza: hideg ebédeket
• biztosítás: nem szükséges
• túravezetők: Hevér Hajni, Udvardy miki (20-325-2426)
• jelentkezési határidő: 2014. március 12.
                                           MEGVÁLTOZOTT!!! Jelentkezési határidő 2014. március 17.!

 

Páratlan lehetőség ez azoknak, akik páratlanul is különlegesnek érzik magukat, ám, szívesen töltenének el másokkal egy vidám hétvégét.
(Egyedülálló élethelyzetben levő fiatal felnőttek jelentkezését várjuk.)

Ezt a hétvégét kifejezetten úgy tervezzük, hogy hangulatunk végig jó legyen, játszunk és ismerkedjünk új helyzetekben, kicsit másképp, mint ahogy azt a mindennapok megengedik.
Fontos tudni még, hogy a vidámság, szerintünk, nem felszínes beszélgetések fenntartásának eszköze, inkább a mélyebb beszélgetések melegágya, tehát aki eljön, az számíthat arra, hogy megeshet, magán kívül, másokkal is találkozhat, de még az is előfordulhat, hogy a másokkal való találkozásban magával is összefut.

Reméljük, felkeltettük az érdeklődésedet, és Veled is találkozunk majd ezen a tavaszi hétvégén!

Szombat:
Terveink szerint szombaton Pilisszentkereszten találkozunk. Itt megörülünk majd egymásnak, hogy milyen jó, hogy pont Te is el tudtál jönni, meg mi is. Jókedvünkben el is indulunk, és alaposan szemügyre vesszük a Pilist a Pilis csúcsról, és ha már erre járunk, igazán nem hagyhatjuk ki a Leány-és Legény barlangokat sem. Utunk innen a Boldogasszony kápolnához visz, majd a hihetetlen szépségű Dera-patak völgyét is megnézzük, hogy innen térjünk vissza Pilisszentkeresztre ahonnan eljutunk Csobánkára. Kb 15 km lesz eddig a lábunkban.
Hogy ne kelljen a nehéz cuccainkkal együtt bóklásznunk egész nap, azokat majd bezárjuk az autókba. Így a túra során csak a kisebb hátizsákodat kell hoznod, amiben az elemózsiád lesz.
Este, a jól megérdemelt vacsora után, pihenősebb kalandokba vonunk be benneteket, majd a nap eseményeit elvonulunk kipihenni.

 

Vasárnap:
Vasárnap az előző napi élmények jó érzésével, és egy újabb nap izgalmával ébredünk, s az előző naphoz hasonlóan, játékokkal, beszélgetésekkel tűzdelt kirándulásra indulunk. /Kb. 10 km/ Fölmegyünk az Oszoly-csúcsra, hogy innen is megcsodáljuk a Pilist, ezután a Kevély nyergen sétálva jutunk el a Nagy-Kevélyre, és hogy ezen a napon se maradjunk barlang nélkül, megkeressük a Zöld barlangot, majd a Mackó barlangot is. Innen térünk vissza a szállásunkra, ahol sorra vesszük, milyen remek napokat töltöttünk együtt, s menyire jó, hogy nem sajnáltuk az időt egymásra, és nem hagytuk ki ezt a remek hétvégét az életünkből!

„És látá Isten, hogy minden, a mit teremtett vala, ímé igen jó.” 1Móz 1,31 /Károli fordítás/ Mikor Isten megteremtett Téged, vagy engem, vagy azokat az embereket, akikkel majd találkozhatsz ezen a hétvégén, megszemlélte, és azt mondta rá, hogy jó. Rád is. Elégedett volt a munkájával. Kerülünk furcsa helyzetekbe, de fontos tudnunk, hogy egyedül sosem vagyunk. Vajon a többiek hogy élik meg a miénkhez hasonló élethelyzeteket?
Hát, akár még ilyenekről is beszélgethetünk, ha nyitott vagy rá. De semmi sem kötelező, csak az, hogy önmagad légy!

Ha autóval jössz, kérjük, jelezd nekünk! Köszönjük!

Szomorú lenne, ha csupán csak anyagi okok miatt nem jönnél el, és nem ismerhetnénk meg, ezért kérünk, jelezd, ha ilyen problémád adódik, és igyekszünk segíteni!

A túrát a túravezetők, az időjárási viszonyokra, illetve egyéb adottságokra való tekintettel, megváltoztathatják.

Várjuk a Veled, Veletek való találkozást!

Kalandra fel!

Jelentkezés